söndag 16 september 2012

Rapport från Las Vegas

Under nästan två veckor besöker jag min vän Maria och hennes rara man David, i deras hem i Las Vegas. Jag är härmed min syster och hennes dotter och vi har det jättebra!

Det är inte mycket jag varit utomhus hitintills! Temperaturen ligger på drygt 35 grader hela tiden och det finns inte ett moln i sikte! De få metrarna mellan bilen (med A/C) och byggnaden man för stunden är på väg till, är fulltJtillräckligt.
Ja, alla hus har airkondition, ljuvligt!

Men man kan ha väldigt trevligt inomhus också! Vi har besökt några garnaffärer och hobbybutiker. En hel dag tillbringade vi på ett outletcenter med 
139 butiker!

Idag är det söndag och vi ska besöka en kyrka. Under kvällen balanserar vi det med att åka till ett casino! Men, liksom vid mina 4tidigare besök i staden, kommer jag inte att spela alls. Vi hoppas god mat!

Maria och jag stickar på samma mysteriesjal, Trapeze. På kvällarna sitter vi alla bänkade framför tv:n, Maria och jag med stickningarna. Det känns nästan som hemma!

Vi äter god mat och motionerar absolut ingenting, så det är nog tur att det är resår i midjan på de linnebyxor jag sydde innan jag for!

Tyvärr lyckas jag inte få över mina bilder till bloggen! Du får titta på min Facebooksida om du vill se dem...
Nu ska jag sticka några varv innan det är deags att bege sej till kyrkan.

1 kommentar:

  1. Det verkar vara likadant väder hos dig som vi hade de två första veckorna av vår semester i Spanien. Härligt, härligt (nåja, kanske ett par grader för varmt)
    Kram

    SvaraRadera